lauantai 18. tammikuuta 2014

Kebablihaa riisillä ja salaatilla

Viikonlopun herkuttelut: kebablihaa riisillä ja salaatilla (alla ohje). Sitten juoksemaan koiruuksien kanssa. Lämmikkeenä vielä glögiä. Kiva pakkaspäivä :)

Kebablihaa riisillä ja salaatilla


1 ½ dl tummaa riisiä
vettä keittämiseen
suolaa
200g kebablihaa (puolikas perhepussi)
2 rkl salsaa
nökäre vuohenjuustoa
250 g turkkilaista jugurttia
1 pss chili & mango -mausteseos
salaattia
tomaattia
kurkkua


Laita vesi kiehumaan. Lisää suola ja riisi. Keitä riisi paketin mukaisesti. Itse keitin 35 min.





Paista kebabliha pannussa. Liha on jo kypsee sen täytyy vaan kuumeta. Lisää salsaa. Kebabille tarkoitettu kastike myös hyvää tähän, mutta mulla oli kaapissa salsaa.

Sekoita mausteseos ja jugurtti. Löysin kaupasta vähä tulisempaa santa marian bbg saucemixiä, makuna chili ja mango. Sopi hyvin tämän ruoan kanssa.


 

Suikaloi salaatti. Lohko tomaatti ja kurkku.

Kokoa lautaselle riisi, kebab, dippi ja salaatti. 
Murensin vielä vuohen juustoa annoksen päälle.



1 kommentti:

  1. Meilläkin oli tuolloin kebab-päivä, mutta meni kyllä tilaamisen puolelle ;)
    -K

    VastaaPoista