Avokadopasta
1 valkosipulinkynsi
½chiliä (poista siemenet)
1 limetti
2 kypsää avokadoa
suolaa
mustapippuria
loraus oliiviöljyä
kourallinen basilikaa
kourallinen lehtipersiljaa
30 g (1 dl) raastettua pecorinoa
30 g (1 dl) raastettua parmesaania
400–500 g spagettia
Voit tehdä kastikkeen suoraan tarjoilukulhoon, jossa kannat pastan pöytään. Pilko valkosipuli hyvin hienoksi
ja chili, laita ne kulhoon. Purista limetin mehu mukaan. Halkaise
avokadot ja poista niistä kivet. Kuutio avokado kuoressaan ja kaiverra
sisus ruokalusikan avulla kulhoon. Hienonna yrtit ja raasta juustot.
Lisää suola, pippuri, oliiviöljy, hienonnetut yrtit, sekä pecorino- ja
parmesaaniraaste. Pistä homma sekaisinlusikan avulla.
Itse lisäsin pienen sipulin kastikkeen joukkoo ja lähikaupassa ei ollut
Pecorino-juustoa joten laitoin tilalle italialaista Grana Padano
-juustoa.
Keitä spagetti al dente hyvin suolatussa vedessä. Ota talteen vajaa desi keitinvettä. Valuta pasta lävikössä.
Lorauta tilkka keitinvettä kastikkeen sekaan, ja pyörittele spagetti kastikkeen joukkoon.
Kaverina possun sisäfileestä paistettuja pikkupihvejä. Mausteena on mustapippuria, suolaa, paprika- ja chilimaustetta.
Kaverina possun sisäfileestä paistettuja pikkupihvejä. Mausteena on mustapippuria, suolaa, paprika- ja chilimaustetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti