lauantai 15. maaliskuuta 2014

"Karppaajan" pizza

Päätin kokeilla uutta pizzapohjaa, johon tuli vain jauhettua psylliuminsiemenen kuorta, ei jauhoja ollenkaan.  Lisäksi se on myös gluteenitonta. "Jauho turpoaa nestäässä niin sitä tarvitaan paljon vähemmän. Mukava makuelämys oli. Pohja oli koostumukseltaan valmiina vähän pannukakkumainen. Suosittelen :)

Karppaajan pizza


Pohja:
1 prk rahkaa
2 kananmunaa
100 g juustoraastetta
1 tl leivinjauhetta
2 rkl jauhettua psylliumsiemenen kuorta
 (täytteen ainekset alempana)





Riko kulhoon kananmunat. Vispaa joukkoon rahka ja juustoraaste. Sekoita keskenään leivinjauhe ja jauhot. Lisää muiden aineiden joukkoon. Sekoita pikaisesti ja kaada leivinpaperin päälle.









Paista pohjaa 225 asteessa  noin 10 minuuttia.
Mausteet:mustapippuri, soija, basilika, chili- ja paprikamauste











Täyte:
300 g naudan paistisuikaletta
paistamiseen: öljyä
mausteita
200g salsaa
50 g ilmakuivattua kinkkua
valikoima juustoja
1/2 paprikaa
2 tomaattia
100 g juustoraastetta






Valmista täyte. Ruskista suikaleet öljyssä. Mausta. Lisää salsa. Kuumenna.Pilko paprika kuutioksi, tomaatti siivuksi ja juustot kuutioiksi. Täytä pizza naudansuikaleella, ilmakuivatulla kinkulla, juustoilla, paprikalla ja tomaatilla.



 

Ripottele päälle juustoraastetta.












Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes juusto sulanut. Ripottele halutettassasi päälle oreganoa.





ENJOY :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti