perjantai 29. marraskuuta 2013

Pasta carbonara

 Perjantai-illan herkutteluhetki :)





















Pasta carbonara
















150 g pekonia
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
öljyä paistamiseen
2 kananmunaa
2 dl kermaa
50g parmesanjuustoraastetta

lisäksi:
spagettia
vettä
suolaa
















Pilko pekoni ja paista se. Pilko valkosipuli ja sipuli. Kuullota pannulla kevyesti. Sekoita munat, kerma ja juusto keskenään.
















Laita vesi kiehumaan. Lisää suola ja spagetit. Keitä, älä kuitenkaa ihan kypsiksi.
















Valuta spagettin vesi. Lisää  pekoni, spagetti kattilaan. Lisää muna-maito-juustoseos joukkoon. Kypsennä kananmuna, mutta vältä ettei mene rakeiseksi. 

Juustoraastetta voi lisätä vielä lautasellekin.


1 kommentti: