sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Gratiini parsakaalilla ja kanalla

Helppoa ja hyvää ruokaa. Siinä on vähän lihaa kasvisruokaa kaihtaville ;)

Gratiini parsakaalilla ja kanalla
3 hengelle



350 g maustamatonta kanaa
paistamiseen öljyä
maustamiseen soijaa, pippuria, currya, paprikamaustetta, chilimaustetta
350 g parsakaalia (tai muita kasviksia)
3 kananmunaa
3 dl maitoa
n. 2dl juustoraastetta
vuoan voiteluun voita








Ruskista kana pannulla öljyssä. Mausta kypsä kana soijalla, pippurilla, currylla, paprika- ja chilimausteella.

















Valmista "kastike". Vispaa keskenään kananmunat, maito, osa juustoraasteesta. Mausta pippurilla, suolalla ja paprikamausteella. Säästä loput juustoraastesta, se laitetaan gratiinin pinnalle.















Pilko parsakaali. Voitele vuoka. Aseta parsakaalit ja kanat vuokaan. Kaada kastike päälle ja ripottele pinnalle loppu juustoraasteesta. Paista uunissa 175 asteessa noin 40 minuuttia.






2 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkuja taas :P

    VastaaPoista
  2. Todella hyvää! Keitin vaan ensin vähän aikaa parsakaalia ja lisäsin sipulin paistumaan broilerisuikaleitten joukkoon.

    VastaaPoista