Täytetty kesäkurpitsa
½ kesäkurpitsa
100 g pekonia
½ paprika
4-5 herkkusientä
2 munaa
100g juustoraastetta
2 rkl maitoa
Puolita kesäkurpitsa. Kaavi
kesäkurpitsan sisällykset lusikalla. Pilko pekoni, paprika ja
sienet. Paista pekonit pannulla rapeiksi, lisää sienet, paprika ja
kesäkurpitsan sisällykset. Kypsennä hetki.
Lisää kulhoon kananmunat, juustoraaste ja maito. Jätä juustoraastetta vielä seoksen päälle. Lisää paistamasi täyte. Sekoita. Täytä kesäkurpitsan puolikkaat. Paista uunissa 200 asteessa noin vartin verran, kunnes juusto sulaa ja kesäkurpitsa kypsyy hieman.
Täytteestä riittää koko
kesäkurpitsalleki, mutta itse paistan sen lopun munakasmaisesti uunivuoan
pohjalla. 15 min jälkeen nostan kesäkurpitsat pois. Sekoitan munakasta ja annan olla vielä 5 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti