keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Täytetty kesäkurpitsa

Tein löytöjä jääkaapistani ja valmistin täytetyn kesäkurpitsan ja munakkaan. Täytteenä oli pekonia, sieniä ja paprikaa.

 Täytetty kesäkurpitsa





















½ kesäkurpitsa
100 g pekonia
½ paprika
4-5 herkkusientä
2 munaa
100g juustoraastetta
2 rkl maitoa


















Puolita kesäkurpitsa. Kaavi kesäkurpitsan sisällykset lusikalla. Pilko pekoni, paprika ja sienet. Paista pekonit pannulla rapeiksi, lisää sienet, paprika ja kesäkurpitsan sisällykset. Kypsennä hetki. 



 














Lisää kulhoon kananmunat, juustoraaste ja maito. Jätä juustoraastetta vielä seoksen päälle. Lisää paistamasi täyte. Sekoita. Täytä kesäkurpitsan puolikkaat. Paista uunissa 200 asteessa noin vartin verran, kunnes juusto sulaa ja kesäkurpitsa kypsyy hieman.































Täytteestä riittää koko kesäkurpitsalleki, mutta itse paistan sen lopun munakasmaisesti uunivuoan pohjalla. 15 min jälkeen nostan kesäkurpitsat pois. Sekoitan munakasta ja annan olla vielä 5 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti