tiistai 22. lokakuuta 2013

Täytetyt avokadot

Tänään valmistin helppoa iltasyömistä avokadosta, jauhelihasta ja kermaviilistä. Olen myös syönyt tätä myös katkarapun kera ja se on yksi suosikeistani. Kermaviilin voi vaihtaa turkkilaiseen jogurttiin, silloin saa dipistä täyteläisemmän.

Täytetyt avokadot

 
3-4 avokadoa

Dippi:
½ sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 prk kermaviiliä
1 rkl sitruunamehua
suolaa
mustapippuria
yrttisekoitusta
200g maustettua jauhelihaa (katkarapua)


Silppua sipuli ja raasta valkosipuli. Lisää kermaviili ja sekoita. Mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, yrttisekoituksella ja suolalla. Anna vetäytyä hetki. Lisää joukkoon jauheliha.







Leikkaa avokado pitkissäissuunnassa puoliksi. Poista siemen. Täytä avokado dippiseoksella.

2 kommenttia:

  1. Herkkua :P Mä en malttanut iltapalaksi täyttää omaa puolikastani, meni paljaaltaan :)
    -K

    VastaaPoista
  2. Syö kyllä pelkästään ja muutenki kastikkeena :)

    VastaaPoista